Fint besök och kalas!




Ja då var det Måndag igen och denna vecka har vi sett fram emot! I morgon kommer min bonusdotter och hennes lilla dotter hit, mitt bonusbarnbarn. Det är inte något blodsband, men jag älskar dom otroligt mycket iallafall! Jag har fått höra tidigare av ett par stycken att det inte är min dotter och det vet jag ju, men inte älskar jag henne eller hennes dotter mindre för att det är min styvdotter och hennes dotter! Jag tycker att ordet Styvdotter låter så knasigt, bonusdotter låter mycket finare, för hon är ju ett Bonus! De ska stanna hos oss i 4 dagar, det kommer att bli superkul för maken, sonen och mig! Lill-tjejen fyller snart 1 år och vi ska ha kalas för henne när de är hos oss, det blir tårta och presenter! Vi längtar så mycket tills de kommer!! Hoppas att det blir bra väder så att vi kan ta sköna promenader. Idag ska sonen och jag ta bussen till stan och köpa presenter till Lill-tjejen. 
Nu har man fått i sig kaffe och jag känner mig någorlunda pigg. Jag har fått en remiss till reumatologen, men det kom ett papper där det stod att det är minst 5 månaders kö dit. Så jag var inställd på en lång väntan...men jag fick ett nytt brev här om dagen att jag får komma dit redan den 3/9!! Så skönt att det gick så snabbt, eftersom jag har så ont. 
Idag ska jag gå och köpa nya blommor till rabatten, de som jag planterade i våras har blommat klart. Jag älskar att pyssla i trädgården, tycker om att det är fint där! 
Nästa vår ska jag odla mer i pallkragarna, tror att jag ska skippa jordgubbar och satsa mer på grönsaker och potatis. 
Nej, nu måste jag göra mig i ordning så att vi kan åka till stan!
Ha en trevlig dag alla! Var rädd om er!

Om

Min profilbild




RSS 2.0